1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkaessasi sivujemme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Mitä evästeet (cookies) ovat

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi selaimen kautta (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox) websivun pyynnöstä.

Evästeet tallentuvat tietokoneellesi hetkellisesti (esim. selaimen ollessa päällä) tai pidemmäksi aikaa, jopa vuosiksi. Emme pääse käsiksi evästeihin, jotka eivät ole tulleet tältä sivustolta

Evästeet tällä sivustolla

Sivustomme käyttää evästeitä monessa paikassa:

• Asetuksiesi rekisteröinti ja ylläpito. Tähän sisältyy sen varmistaminen, että pysyt kirjautuneena sisään, ja että sivusto pitää kielen ja ulkoasun sellaisena kuin olet sen asettanut.
  • Tilastot. Tämä mahdollistaa meidät tarkkailemaan käyttäjien sivujen käyttöä, jotta voimme parantaa käyttökokemusta.
  • Mainostusta avustavat evästeet (mahdollisesti kolmannen osapuolen). Jos tämä sivusto näyttää mainostusta, mainostajat voivat asettaa omia evästeitään tarkkaillakseen, ketkä ovat nähneet mainokset. Nämä evästeet saatetaan asettaa kolmansien toimesta, missä tapauksessa tällä sivustolla ei ole mahdollisuutta muokata näitä evästeitä.
  • Muita kolmannen osapuolen evästeitä ovat esimerkiksi Facebook- tai Twitter-jakamiseen tarkoitetut evästeet. Nämä evästeet ovat tavallisesti asetettu kolmansien osapuolien toimesta, joten tällä sivustolla ei ole pääsyä niihin.

Evästeiden poistaminen tai kytkeminen pois käytöstä

Evästeiden hallinta tapahtuu selaimesi asetuksien kautta. Tässä on lista oppaita, kuinka tehdä se suosituimmilla selaimilla: