1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkaessasi sivujemme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.
Palveluntarjoajien ("Me", "Meidän") ylläpitämä sivusto ("Palvelu") ei ole vastuussa mistään käyttäjän ("Käyttäjä") tuottamasta sisällöstä ("Sisältö"). Sivuille tuotettu Sisältö kuvaa ainoastaan sisällön tehneen Käyttäjän näkemyksiä asiasta. Käyttäjä on itse vastuussa tuottamastaan Sisällöstä.

Käyttäjä sitoutuu siihen, ettei tuota Palveluun Sisältöä, joka on halventavaa, loukkaavaa, vihamielistä, uhkaavaa, roskapostia tai roskapostin kaltaista, saattaa loukata, sisältää henkilökohtaisia tietoja muista, rikkoa tekijänoikeuksia, kannustaa laitonta toimintaa, tai olla muuten lain vastaista. Kilpailevan sivuston tai palvelun mainostaminen ei ole myöskään sallittua Palvelussa.

Käyttäjän löytäessä Palvelusta epäkohdan tai vian on Käyttäjä velvollinen ilmoittamaan kyseisestä viasta tai epäkohdasta Meille mahdollisimman pian. Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää vikaa tai epäkohtaa hyväkseen.

Me pidätämme oikeuden poistaa tai muokata mitä tahansa Käyttäjän tähän Palveluun tuottamaa sisältöä mistä tahansa syystä, tai ilman mitään syytä. Pyyntöihin Sisällön poistamisesta tai muuttamisesta Palvelussa suostutaan ainoastaan, jos Me katsomme sen tarpeelliseksi, ellei Suomen lainsäädäntö pakota meitä poistamaan tai muuttamaan Sisältöä. Annat Meille oikeuden peruuttamattomasti ja ilman rajoituksia käyttää tai uudelleenjulkaista kaikkea sinuun liittyvää tai sinun julkaisemaasi materiaalia tässä Palvelussa. Me voimme katsoa ja käyttää kaikkea tähän Palveluun antamaasi, julkaisemaasi tai kirjoittamaasi Sisältöä. Älä tee mitään edellä mainituista jos haluat niiden pysyvän yksityisinä.

Hankkimalla premium-oikeudet Palveluun lahjoitat maksamasi summan ylläpidolle sivuston kehittämistyötä varten. Kyseessä on siis lahjoitus, jonka vastikkeeksi annamme sinulle lisäoikeuksia ja uuden statuksen sivustolle. Me emme palauta premium-oikeuksista saatuja rahasummia Käyttäjellemme, mikäli tämä esimerkiksi päivittää itsensä parempaan premiumiin kesken edellisen premium-jaksonsa tai saa porttikiellon sivustollemme. Emme myöskään voi palauttaa rahasummia, jos joudumme lopettamaan toimintamme.

Hankkimalla mainosbannerin paikan Palveluun lahjoitat maksamasi summan ylläpidolle sivuston kehittämistyötä varten. Kyseessä on siis lahjoitus, jonka vastikkeeksi saat mainoksesi näkyviin sivustollemme. Me emme palauta rahasummia Käyttäjillemme, mikäli tämän mainos poistetaan rangaistustoimenpiteenä ehtojemme rikkomisesta. Emme myöskään voi palauttaa rahasummia, jos joudumme lopettamaan toimintamme.

Mainostaessasi Palvelua omalla sivustollasi sinun tulee antaa suora linkki Palveluumme. Mikäli saamme tietää Palvelumme Käyttäjän mainostavan Palveluamme ohjaten liikenteen mm. AdFly:n läpi, kyseinen sivusto voi joutua Palvelumme mustalle listalle ja sivuston ylläpito voi saada porttikiellon sivustollemme. Käyttäjä voi myös menettä Premium-statuksensa. Lisäksi erinäiset referral-linkit sekä vastaavat henkilökohtaista hyötyä tavoittelevat asiat ovat kielletty.

Nämä säännöt ja käyttöehdot voivat vaihtua milloin vain ilman, että siitä ilmoitetaan tai kerrotaan Käyttäjälle.

Jos et hyväksy näitä sääntöjä, älä rekisteröidy Palveluumme. Mikäli haluat sulkea tunnuksesi, ota Meihin yhteyttä.

Kerro tästä sivusta